Nfl-jelentések, játéktények és párosítási kutatás

Nfl-jelentések, játéktények és párosítási kutatás
September 22, 2024 No Comments Uncategorized admin

A vadonatúj Seahawks rendszerint a legcsábítóbb, 3,5 pontos house-alkalmazottakat keresi, de nem voltak olyan jó otthonuk, mint később. Egyetlen győzelmet aratott a Lumen Community alatt, még akkor is, ha itt játszottak pár romantikus videojátékot az új New orleans-i szentek ellen, és titánok lesztek. Ezen túlmenően, a vadonatúj 49ers valójában jól megtapasztalható, és kemény párja lesz a Seahawksnak. Biztos vagyok benne, hogy a Chiefsnek több magabiztos irányzata van ebben. Különösen az új Broncost verték 11 egymást követő percben, ami valószínűtlennek tűnik, hogy Denver hajlamos arra, hogy futás közben nyerje meg ezt.

  • A legújabb England Patriots valójában 1-cuatro, miután a Saints elvesztette a profitját, és Mac Jones dobott néhány interceptiont.
  • Stafford még nem nyert egy lelkes NFL rájátszás online játékot, de a Rams úgy érezte, hogy ő a jobb választás, hogy a vadonatúj garantált kategóriába sorolja őket, mint egyszerűen Goff.
  • Abban bízni, hogy a vadonatúj Broncos fizet egy nagyszerű 10,5 pontot adva, elméletileg nem mondható lenyűgözőnek, de a Broncosnak védő győzelmet kell aratnia Wilson ellen, hasonlóan a friss Patriotshoz.
  • Ha egy plusz jelzést lát néhány odds előtt, akkor tájékoztatja Önt, hogy mennyi készpénzt szerezhet egy jó száz dollár létrehozásával.

Az új Chiefs megpróbálja a legjobb négyet az EPA-n belül minden egyes drop back elfogadásért, de a Chargers valójában az ötös. Egy linket leszámítva az egyik NFC West szervezet vesztes sorozatot szakít meg.Baltimore csatlakozott ahhoz, hogy soha ne búcsúzzon el minden hét után Londonban, és ma egy nagyszerű, fergeteges Lions csoportnak ad otthont. A drága hozam tönkretette az EPA mennyiségét, azonban kiváló, 53,3%-os sikerarányt ért el az Ön 15 visszaeséseihez képest a néhány hat napon belüli felépülésen belül. A Chicago a hatodik napon belül megsérült a hátvéd, Justin Industries.

Sportfogadási információk – legjobb bukméker akciók

Most a vadonatúj Chiefs 24,5 PPG-t szerez, miközben Ön LAC-ban készít egy videót a huszonöttől távolabb.4 . Valamint, ha igazán szereted a vadonatúj Lions SU-t a versenyen belül, akkor látogass el a FanDuel Sportfogadó oldalra, és fedezd fel Howie Long reklámjátékát. A friss NFL Hallway-of-Famer négycsapatos játékost kínál, és Ön – spoiler tudatában – a Detroit ML az egyik lehetőségük.

Gaming Matchup Examin

Kyler Murray minden bizonnyal még legjobb bukméker akciók egyszer a hazai csoportnak tesz a hátvédben. A New Orleans-i szentek azonban valószínűleg ragaszkodnak Andy Daltonhoz, nem pedig James Winstonhoz, akik megférnek egymással. A vadonatúj Saints titkos szakemberek a tágabb személyben, a kellemetlen tartományba került, és akkor cornerback. A vadonatúj Cardinals rendszerint a nagyobb személyű Marquise Brown helyett teljesít, ennek ellenére a felfüggesztési rendszer jobb hátuljáról jobb DeAndre Hopkinst is szállítanak. James Conner jobbhátvéd behajtása irreális vitatható megnevezéssel játszani.

7. hét Nfl Games: Lehetőség, információ És fogadási mód

legjobb bukméker akciók

További profi NFL-jóslatokért az alábbiakban felsorolunk néhány Wearing News-t, egyenesen a 17. hét friss terjedésével szemben. Kit érdekelnek az érzelmek, és családtag leszel, és Netflix-ajánlatokat kaphatsz, miután 2010-ben egy harmadik golyós felfedezést kapsz! A Vikingek szerencsejátékkal játszanak az én személyes, kedves Packereim, a jövőben megpróbálják az egész rendetlenségen belül jelentéktelent… A sebek, amelyek segítenek önnek, Way Johnson, Jalen Carter és a másodlagos bitektől az Eagles-hez való elmozdulás természetesen bonyolítja ezt az én helyzetemben. Hadd képzeljem el, hogy ez a videojáték lehet a végén, ahol a Philadelphia úgy játszik, ahogyan azt a szezonban vártuk, de tényleg ne gondoljuk, hogy ez egy kicsit ilyen egyszerű. GameSpreadMoneylineTotalChargers ehhez képest. ChiefsChiefs -5,5Kansas Town -245; Los angeles +20049A végén meglepődnék, ha a főnökei eltávolítanák ezt a játékot.

Ennek jó -dos.5 fogadása van, csoportjuknak a dos.5 pont feletti győzelmet kell nyernie. A közelgő fogadások nagyszerűsége az, hogy azokat idő előtt visszafizetik, így még akkor is, ha az NFL szerencsejáték lehetősége megváltozik, akkor is be van zárva. Ezzel esetleg pénzt takaríthat meg; valamint nem kell aggódnia az ingadozó vonalak miatt. Az NFL közelgő fogadásainak legnagyobb mennyiségét valójában a Very Pan győztesre tett fogadások vezetik.

Mégis ez a videojáték mutatja a legnagyobb irányt a 7. héten belüli összes közül, és egyben lefelé tartó spirálban is van. Stafford nem kapott lelkes NFL-rájátszást, de a Rams azt tapasztalta, hogy jobb választás volt a legfrissebb biztosra értékelni őket, mint egyszerűen Goff. Fangio talán egy kicsit sem Costs Belichick-szintű az újoncokkal szemben, de jó 19-9-es listát írt alá ellenük, mióta 1995-ben védekező koordinátor lett. A vadonatúj több győzelmet aratott, mint Peyton Manning, Donovan McNabb és te. május Justin Herbert. Mindezek miatt a Titans vonzó fogadásnak tűnik, különösen azért, mert Derrick Henry használatával kifáraszthatják a Colts menedékét.Ha ezt megteszik, lehetőségük kell legyen a győzelemre a két számjegy miatt.

About The Author